Trente Plus

Band

Een optreden van popkoor Trente Plus is pas echt af met de muzikale ondersteuning van onze band. De band van Trente Plus bestaat uit:

 

Band Florian Sanders Trente PlusFlorian Sanders
Elektronische piano en keyboard
Toetsenist Florian Sanders kreeg als kind al zijn eerste piaonolessen. Na jaren een kinderkoor begeleid te hebben en in een band gespeeld te hebben is hij gaan zingen bij jongerenkoor Jokolo in Nijmegen. Nu speelt hij echter al weer wat jaren piano bij Trente Plus.
Band Geert Noij Trente PlusGeert Noij
Slag- en sologitaar
Sinds 2007 speelt Geert al bij Trente Plus gitaar. Na een optreden, koorrepetitie en een paar bandrepetities meegemaakt te hebben is Geert steeds enthousiaster geworden om bij ons koor in de band mee te spelen. Hij speelt al sinds zijn 16e in bandjes. Als laatste en langste (27 jaar, ook mee opgericht) bij orkest Phoenix (14 muzikanten).
Band Ton Verfuurt Trente PlusTon Verfuurt
Basgitaar
Als afgestudeerd drumleraar van het conservatorium heeft Ton een grote muzikale achtergrond en veel kennis van muziek. Hij speelt nog steeds in diverse bandjes. Bij ons speelt Ton basgitaar wat hem ook zeer goed afgaat.
Band Henk de Bruin Trente PlusHenk de Bruin
Drums / percussie
Op de drums staat Henk de Bruin z’n mannetje. Zijn routine, gedrevenheid en muzikaliteit maakt hem tot de spil van onze begeleidingsband. Daarnaast is Henk ook actief in andere bands.

terug naar Info

Trente Plus