Word Vriend van Trente Plus

Vriend van Trente Plus

Volgend jaar vieren we ons 30 jarig jubileum. Dat doen we met een geweldige Jubileumshow, die op enkele dagen eind oktober plaats gaat vinden. De voorbereiding hierop gaat niet alleen gepaard met heel veel enthousiasme en inzet van onze leden tijdens de repetities, het vraagt ook financieel het nodige van ons. Denk maar aan de attributen tijdens de show, de decorstukken, de verzorging van het geluid etc.

Om ons financieel een warm hart toe te dragen, is niet alleen sponsoring van ons koor een optie. Voor een kleiner bedrag kan je ook “Vriend van Trente Plus” worden.

Wanneer je onze vereniging voor minimaal € 15,- per jaar financieel wilt ondersteunen, heten wij je graag welkom als “Vriend van Trente Plus”. Als vriend word je via e-mail uitgenodigd voor onze optredens. We nodigen je daarnaast graag uit voor onze Facebook en Instagram pagina, om op de hoogte te blijven van ons koor. En, als je dat wilt uiteraard, bieden wij je een naamsvermelding op onze speciale vriendenpagina op onze website.
Zo blij zijn we met je!

Kunnen wij een muzikale vriendschap sluiten? Leuk! Vul hiertoe dan onderstaand formulier in.

    Sponsoring

    Wil jij sponsor worden? Hartstikke leuk! Graag informeren wij je over de sponsormogelijkheden als reactie op jouw e-mail aan ons koor.

    Alle beetjes helpen

    Je draagt ons zeker een warm hart toe en wenst een ander bedrag te doneren? Alle beetjes helpen! Laat het ons via e-mail weten en wij nemen contact met je op.

    Word Vriend van Trente Plus